Etusivu » Seura » Kilta

Kilta

Uskollisuuden Kilta perustettiin 7.4.1991.
Anjalan Liiton Naisvoimistelijoiden ry Uskollisuuden Kilta otti käyttöönsä pääseuran nimen
Anjalan Jumppaseura ry Uskollisuuden Kilta vuoden 2006 alusta.

YHTEYSHENKILÖT

EMÄNNISTÖ 1.1.2021 alkaen
KILTAÄITI: Heli Korhonen
KILTAEMÄNTÄ: Pirjo Siitonen
MUISTIINMERKITSIJÄ: Anna Peltola
RAHAKIRSTUNVARTIJA: Leena Huuhilo
JÄSEN: Arja-Liisa Uutela (tiedottaja)
JÄSEN: Heli Arola (retkikoordinaattori)
JÄSEN: Maija-Liisa Kupias (”taiteellinen johtaja”)

Emmännistön ulkopuolella
Kiltamuori: Kaija Peltola
Apuemännät:
Ritva Naakka
Kaija Hassell
Tellervo Ventovuori
Raija Verho
Paula Korhonen

Killan tarkoituksena on koota seuran pitkäaikaiset jäsenet ystävyyttä ja vireyttä ylläpitäväksi piiriksi. Killan toimintamuotoja ovat esimerkiksi liikunta, toveri-illat, retket ja esitelmät. Kiltalaisille järjestetään toimintaa myös alueellisesti ja valtakunnallisesti. Erilaiset retket, kurssit sekä kiltapäivä ja muut kiltalaisten tapaamiset ovat osa vuosittaista toimintaa. (Lähde: voimistelu.fi)
Anjalan Jumppaseuran killan tavoitteena on hyvän terveyskunnon saavuttaminen ja ylläpito. Yhteisillä kokoontumisilla ylläpidetään ystävyyttä ja henkistä vireyttä. Anjalan Jumppaseuran ryhmissä harrastetaan monipuolista liikuntaa turvallisesti. Erilaisia ryhmiä on valittavana ja liikkeitä on mahdollista tehdä keventämällä, oman kunnon mukaan.

Toimintasuunnitelema, syksy 2022:

Pe 23.9 Anjala Elää ry:n järjestämä saunomaan Sihvakalle klo 18 alkaen, osallistutaan

Ti 27.9 Syysulkoilupäivä Ankkapurhan kulttuuripuiston maisemissa klo 18. Frisbeegolf opastusta Latulaisilta. Ulkokaffet (kahvi + arpa entiseen tapaan 5€/hlö).

To 20.10 Anjalatalolla Killan laulajaiset klo 18. Lauletaan yhdessä helppoja lauluja ja kuuntelemaankin vaan saa tulla. Kahvi+arpa 5€/hlö.

Ke 7.12 Kynttiläjuhla ja pikkujoulut Anjalatalolla klo 18. Kynttiläseremoniat ja muistelua Rämpsän kylästä.

Muut tapahtumat:

23.-24.8.2022 Metsänpeitto-yhteisötaideteos koonti Kouvolatalon puistossa, teoksen julkistus tilaisuus la 27.8.2022 klo 15 Kouvolatalon puisto (Käykäähän tutustumassa Kouvolatalon puistossa teokseen!)

12.9-16.9.2022 Kiltalaisten kuntoviikko Varalan Urheiluopisto 6 osallistujaa, joista 4:lle Liisa Orko rahaston stipendit.

Ti 20.9.2022 Kaakonkulman kiltatapahtuma Kouvola/Kuusankoski Kymin Ruukin alueella Taideruukki  (13 osallistujaa ) klo 9.30-16

La 19.11.2022 KILTAPÄIVÄT  klo 11.00 – 14.30 + ruokailu Jyväskylän ammattikorkeakoulu Dynamo-rakennus, auditorio Piippukatu 2 ”Kilta voimissaan ” Hinta 85 € / hlö, Liisa Orkon rahastosta 1 hlö seurasta maksutta. Sis. aamukahvin, ohjelman ja lounaan. Ilmoittautuminen 28.10 mennessä. Sovitaan tapaamisissa lähtijät. Ilmoitelkaa halukkuutta osallistumiseen.

Liikuntalauantai Pajulahden Urheiluopistolla – vietetään liikunnallinen päivä Urheiluopistolla + ruokailu.  Omakustanteinen!  Tämä edelleen suunnittelussa ja ajatus, että Keväällä 2023.

TULETHAN TAPAHTUMIIN TERVEENÄ!

Anjalan jumppaseura ry