Etusivu » Aikuiset » Tuntikuvaukset

Tuntikuvaukset

Tuntikuvausten alussa suluissa vaikeus- ja rasitustaso.

Lavis® – Lavatanssijumppa

(keskitasoinen / keskiraskas)

LAVIS on suomalainen liikuntamuoto, joka perustuu lavatanssiaskeleiden ja jumpan yhdistelmään. LAVIS tunneilla kuka tahansa voi kohentaa kuntoa ja hankkia hyvää mieltä tanssilavoilta tutun musiikin tahtiin. Tunneilla soi musiikki aina humpasta jenkkaan ja cha chaasta rokkiin. Vaikka LAVIS tunneilla oppii kuntoilun lomassa lavatanssien perusaskeleita, kyse ei ole tanssin opetuksesta vaan jumpasta. LAVIS- lavatanssijumppa tunneilla tärkeää onkin hyvä ja rento fiilis, jossa jokainen saa liikkua omalla tasollaan.

Kuntosali, kevennetty ja treeni

(keskitasoinen / keskiraskas)

Treeni kuntosali on tehokkaampi treenitunti kunnon salitreeniä haluaville. Tunnilla edetään kiertoharjoitteluna liikkeestä toiseen. Treeni kuntosali tunti on ohjattu.

Kevennetty kuntosali tunti toimii tänä syksynä omatoimisesti. Kevennetty kuntosali on tarkoitettu kevyemmäksi ja hidastempoisemmaksi tunniksi, jossa osallistuja voi tehdä kuntosaliharjoittelua oman tasonsa mukaan.

Tuolijumppa (Ikinuoret)

(helppo/kevyt)

Monipuolista jumppaa senioreille. Jumpan tarkoituksena on lisätä nivelten liikkuvuutta, ylläpitää tasapainoa ja venyttää lihaksia. Jumppa tarjoaa myös iloista yhdessäoloa hyvässä seurassa. Ryhmään ovat tervetulleet sekä miehet että naiset!

Kahvakuula

(helppo/keskiraskas)

Kahvakuula eli girya on pyöreä kahvallinen metallipallo, jota voi käyttää monipuoliseen vastusharjoitteluun. Kahvakuulatunti on tarkoitettu sekä miehille että naisille, eikä harjoittelun aloittaminen vaadi jo valmiiksi hyvää kuntoa tai liikkuvuutta. Kuulia on eri kokoja, tyypillinen aloituspaino on naisilla 8kg ja miehille 16kg. Otathan tunnille mukaan oman kuulasi! Seura suosittelee myös rannesuojien käyttöä kahvakuulatunnilla.

Chiball ®

(helppo/kevyt)

ChiBall / Kehonhuolto tunti on pehmeä, kevyt ,mutta tehokas tapa liikkua. ChiBall tunnilla parannetaan hengitystä, liikkuvuutta ja ryhtiä. Aromaattinen pallo tuo liikuntaan vaihtelua ja ohjaa kehon liikeratoja. Tuoksuherkille on myös hajuttomia palloja. Tunnin lopuksi on rentoutus. Kehonhuoltotunnilla käytämme myös muita välineitä pehmeään liikkumiseen ja liikkuvuuden lisäämiseen. Tunti sopii niin aloittelijoille kuin jo enemmän liikkuneille. ChiBall / Kehonhuolto on myös sopiva tunti kuntoutujalle. Ota mukaan patja alustaksi ja jalkaan tossut – ei kenkiä.

Kevennetty kuntojumppa

(helppo- keskitasoinen / kevyt-keskiraskas)

Kaikille sopivaa perusjumppaa musiikin siivin. Alkulämmittelyn jälkeen tehdään rauhallisessa tahdissa erityisesti keskivartalon lihaksia ja alaraajoja vahvistavia liikkeitä. Lopuksi pitkät venyttelyt. Tunnin tavoitteena harjoittaa tasapainoa, vahvistaa lihaksia ja lisätä hyvän olon tunnetta. Tunti sopii kaikille, myös aloittelijoille. Harjoitukset oman kehon ehdoilla.
Mukaan jumppa-alusta ja juomapullo.

Venyttely

(helppo- keskitasoinen / kevyt-keskiraskas)

Tästä puuttuu kuvausteksti.

Yhteistyössä Inlin kanssa.

Reisi-Vatsa-Pakara

(keskitasoinen / keskiraskas-raskas)

Treenataan oman kehon painolla jokapäiväisessä elämässä tärkeitä lihasryhmiä, joten tunti sopii kaikentasoisille liikkujille. Liikkeitä voi tehdä oman kunnon mukaan kevyempiä tai rankempia versioina, joten jokaiselle löytyy sopivasti haastetta.

Anjalan jumppaseura ry | info(at)anjalanjumppaseura.com